×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

TS1 kortærmet svedundertrøje Hvid

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Hvid Xtreme SIXS original kortærmet carbon svedundertrøje med rund hals, et multisportsprodukt, der er ideelt under alle , også ekstreme forhold. I modsætning til den...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
399

319,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Hvid Xtreme SIXS original kortærmet carbon svedundertrøje med rund hals, et multisportsprodukt, der er ideelt under alle , også ekstreme forhold.
I modsætning til den ærmeløse model, omfavner ærmet den øverste del af armen (armhulen), som er udsat for rigelig sved og holder huden tør.
Trøjen bruger den letteste og mest åndbare polypropylenfiber på markedet, kombineret med et ægte kulstofgarn, der giver varmetransmission og antistatiske egenskaber, der beskytter kroppen mod den elektriske ladning forårsaget af at gnide flere syntetiske stoffer mod hinanden (typisk for sportstøj).

Specifikationer

Varenummer: 1096
Vægt: 0.15kg
Tarifnummer: 61103010

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down