×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

THE ARCTIC WINTER JACKET

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
The Arctic Winter Jacket er udviklet med fokus på at være meget varm, vindtæt og vandtæt. Vi ønskede at udvikle den perfekte vinterjakke til de...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1599

1.279,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

The Arctic Winter Jacket er udviklet med fokus på at være meget varm, vindtæt og vandtæt. Vi ønskede at udvikle den perfekte vinterjakke til de kolde og våde danske vintermåneder. Jakken er lavet i et 3-lags tekstil, inderst med 150gr insulerende brushed fleece. Det midterste lag er en vindtæt og vandtæt membran som samtidig yder en høj åndbarhed og dermed transporterer sved væk fra kroppen. Yderst er et superlet polyester tekstil med Bionic Eco behandling, som gør jakken vandafvisende, uden brug af fluorine eller formaldehyd, et bedre og mere miljø-venligt valg. The Arctic Winter Jacket Jakken har tre ryglommer hvor de 2 yderste er skråt skårne så man nemmere kan komme til sine gels. Nederst sikrer en bred elastik gripper med refleks, at jakken sidder godt. Der er monteret laser skårne cuffs på ærmerne, der gør det nemmere at have handsker ud over jakken, desuden er der en vind- og vandtæt lynlås samt zipper garage i top og bund - Den ultimative vinterjakke til nordiske forhold!

Specifikationer

Varenummer: KGD1004GIU
Vægt: 0.36kg
Tarifnummer: 61103010

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down