×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

THE NORTHERN WINDPROOF BIBTIGHT W/ PAD

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
The Northern Bibtight er udviklet med fokus på at være let, vindtæt og fleksibel. Formålet er at lave en bibtight til forår og efterår eller...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1199

959,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

The Northern Bibtight er udviklet med fokus på at være let, vindtæt og fleksibel. Formålet er at lave en bibtight til forår og efterår eller de lidt lunere vinterdage. En bibtight som er lavet af 3-lags tekstil, inderst er et let og elastisk materiale med micro brushed fleece, som har fået en Hydrocool behandling der hjælper på åndbarhed. Det midterste lag er en vindtæt coating som samtidig giver elasticitet og hjælper på transportere fugt væk fra huden. Yderst er et superlet polyester tekstil med Bionic Eco behandling, som gør bibtighten vandafvisende, uden brug af fluorine eller formaldehyd, et bedre og mere miljø-venligt valg. The Northern Bibtight har har et kvalitets indlæg (Paris) fra Elastic Interface, som er et af de mest anderkendte brands på sit område. Selerne er lavet i flade og brede elastiske materialer som ikke gernerer under kørsel - Perfekt valg til de blæsende dage!

Specifikationer

Varenummer: KGD1000CCB
Vægt: 0.2kg
Tarifnummer: 61143000

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down