×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

BiB-Shorts - Stealth.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Stealth er vores absolutte topmodel med det suveræne Pro Gold Edition indlæg. Stealth er helt uden produkt logoer - bare sort uden nogen dikkedarer, total...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1199

959,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Xtreme-White1
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Stealth er vores absolutte topmodel med det suveræne Pro Gold Edition indlæg. Stealth er helt uden produkt logoer - bare sort uden nogen dikkedarer, total underspillet elegance og en kvalitet udover det normale.
Let the legs do the talking - lad benene tale, ikke tøjet. Når kun det bedste er godt nok! Vi har brugt alt vores viden og 20 års erfaring fra Pro Teams, Race Across America, utallige motions- og licensklubber, Team Rynkeby, Cykelnerven, Team Giv Håb … og ikke mindst egne timer i sadlen, på at udvikle de ultimative bib shorts.
Vi har brugt den fantastiske Power lycra fra den italienske fabrik M.I.T.I., det er en super elastisk lycra med 4-vejs stretch, som er meget åndbar, beskytter mod UV stråler, den er helt gennemfarvet sort, d.v.s. at den ikke bliver gennemsigtig selv når den er våd eller når din dyrebare sved gennemvæder buksen.
Pro Gold er vores nyeste topindlæg til long distance med en saddeltid på 8 timer. Indlægget består af 4 lag der alle er bi-elastiske hvilket gør at den følger kroppens bevægelser. De 4 lag er bundet sammen af en perforeret elastisk tekstil, der fuldender indlæggets elasticitet. Overfladen er i Soft Tech, der er udviklet til at transportere fugt ud af indlægget.
Øverste lag af foam er perforeret med 3 mm. huller, der spiller sammen med Soft Tech. Miderste lag er 3X-teknologien der giver en regulær overgang imellem de forskellige lag, så der ikke længere er nogle hårde kanter. midterlaget er i den specielle bi-density foam, der giver en ekstrem stabilitet (140 kg/m3).
Derudover er det nederste lag i LF SAT teknologien, der giver den sidste fleksibilitet og formbarhed til indlægget.

Specifikationer

Varenummer: 1261
Vægt: 0.2kg
Tarifnummer: 61143000

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down