×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

SMART Sealant m. Påfyldningsspids 65 ml.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
High performance tubeless systemer fortjener high performance sealant. SMART Sealant er designet til at fungere med både vulkaniserede og håndlavede TLR- og Tubeless-dæk. Denne ikke-allergene,...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
59

47,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

High performance tubeless systemer fortjener high performance sealant. SMART Sealant er designet til at fungere med både vulkaniserede og håndlavede TLR- og Tubeless-dæk. Denne ikke-allergene, ammoniakfri formel kan forsegle op til 6 mm huller, forbliver flydende i dækket i op til 6 måneder, koagulerer ikke ved brug af Co2 og beskadiger ikke fælge eller dæk ved længere tids brug. Installationen er ligetil ved hjælp af påføringsspidsen, og der er ingen grund til at ryste flasken.

Specifikationer

Forsegler op til 6 mm huller
Skader ikke fælge eller dæk
Ingen grund til at ryste
Forbliver flydende i dækket i ~ 6 måneder
Fortsæt med at tilføje efter behov gennem ventilen
Koagulerer ikke ved brug af Co2
Ikke-allergifremkaldende

Varenummer: 8855627900101
EAN-nummer: 8855627900101

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down