×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Prologo Zero II PAS CPC Tirox

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
En ideel sadel til mellem- og kortdistancekørsel, hvor en hyppig stillingsændring er nødvendig. Den flade form i forbindelse med den stive sadel giver en meget...

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1399

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Prologo støtter seks forskellige World Tour-hold og adskillige Pro Tour- og Continental-hold samt top MTB- og triatleter med højkvalitets sadler, styrbånd, greb og mere for at tilbyde den ultimative køreoplevelse. Vores innovative og patenterede teknologier er designet i samarbejde med fremragende cykelryttere og cykelhold og derefter udviklet for at sikre den bedste køreoplevelse for alle. Prologo er udviklet med de professionelle, for alle.
Shop Prologo
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

En ideel sadel til mellem- og kortdistancekørsel, hvor en hyppig stillingsændring er nødvendig. Den flade form i forbindelse med den stive sadel giver en meget direkte kørefølelse. Zero sadel passer til alle ryttere med en høj bækkenrotation.

CPC: Connected Power Control: Prologo-patenteret teknologi, den specialdesignede CPC-overflade har 3D-polymervulkaner arrangeret for maksimalt udbytte. Dette inkluderer optimalt greb, stødabsorbering og luftkøling. Desuden forbedrer det blodgennemstrømningen gennem masserende virkning, hvilket reducerer følelsesløshed og senerelateret ubehag. Til gengæld reducerer dette træthed.

PAS-systemet (perinereal area system) er en bearbejdning af bunden af ​​sadlen, hullet eller kanalen er designet for at eliminere tryk på bækkenområdet. Pas-teknologien opnås takket være en særlig anatomisk formdesign af skummet og base. Ydeevnen og holdbarheden er sikret takket være basens uændrede integritet.

ZERO II PAS CPC er født med Tirox-rails: Let-legeret stålrail, der er meget modstandsdygtig over for trækkraft og vridning, den bruges i luftfarts- og rumfartsindustrien, fordi den er let og stærk. Tirox giver en god balance mellem vægt og styrke, og den frygter ikke, at den normale stress henvender sig til en cykel. Den har 7 mm rails

Specifikationer

Længde: 275 mm.
Bredde: 134 mm.
Vægt: 226 g.

Varenummer: ZEPSTN2HBC0-AM
Vægt: 0.15kg

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down