×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Lando XC Rammekit, XL - Vintage Blue

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Factor Lando XC full suspension mountainbike - en præstationsoptimeret cykel, der er designet til at levere enestående ydeevne og komfort på XC-spor. Denne mountainbike er...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
37999

30.399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Factor Bikes er udviklet og konstrueret til at være de bedste cykler i verden og tilbyder atleter friheden til at køre hurtigt og have det sjovt. På deres egen fabrik optimer Factor konstant deres cykler og de samarbejder med en række verdensklasse atleter som konstant hjælper med at udvikle produkterne.
Shop Factor
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Factor Lando XC full suspension mountainbike - en præstationsoptimeret cykel, der er designet til at levere enestående ydeevne og komfort på XC-spor.
Denne mountainbike er skabt til at udfordre grænserne og tage dig med på eventyr i det vilde terræn.

Lando XC er bygget med den nyeste teknologi og materialer af høj kvalitet for at sikre en optimal kombination af styrke, stivhed og lav vægt.
Den fuldt affjedrede ramme absorberer stød og ujævnheder på sporene og giver dig en smidig og behagelig kørsel, selv under de mest krævende forhold.

Med sin avancerede geometri og præcise håndtering giver Lando XC dig en ekstraordinær kontrol og responsivitet.
Den er i stand til at tackle tekniske nedkørsler og stejle stigninger med lethed og sikrer, at du kan udnytte dit potentiale som rytter fuldt ud.

Lando XC er ikke kun bygget til at præstere, men også til at imponere. Den har en elegant ramme, der skiller sig ud med sit moderne design og flotte finish.
Du kan være sikker på, at denne cykel vil tiltrække opmærksomhed, uanset om du er ude på løbsruten eller træner i skoven.

Uanset om du er en erfaren XC-rytter eller en entusiastisk begynder, vil Factor Lando XC full suspension mountainbike være din ideelle ledsager på sporene.
Den kombinerer avanceret teknologi, enestående ydeevne og et elegant design for at skabe en cykel, der vil tage dig til nye højder på XC-scenen.

Specifikationer

Sadelpind: 0mm offset
Barstem: 760mm styrbredde. Vælg mellem 60-90mm frempindslængde.
Inklusiv Ceramicspeed kranklejer og headset

Se forhandleroversigten på Factor forsiden.

Varenummer: FS-YXLVB
Vægt: 4kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down