×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
31. maj 2022

WOLFPACK Merchandise

Kærligheden til cykelsporten og cyklingens natur er en essentiel drivkraft i vores arbejde. Vi glæder os til at se vores idoler på de danske landeveje og derfor er det naturligt for Konggaard at indgå et partnerskab med verdens bedste cykelhold; Quick Step-Alpha Vinyl.
WOLFPACK Merchandise

Konggaard ApS bliver eksklusiv forhandler af WOLFPACK merchandise i Skandinavien. Det bliver muligt at iklæde sig fan merchandise fra Quick Step–Alpha Vinyl allerede inden Gran Depart den 1. juli. Følg Konggaards sociale medier og hjemmeside for yderligere information.

”Det er glædeligt at der er en stor interesse for vores cykelhold og vi ser frem til at Konggaard ApS skal repræsentere WOLFPACK i Danmark og resten af Norden”

sagde Patrick Lefevere, CEO Quick Step – Alpha Vinyl.
”Os der følger cykelsporten tæt, ved hvilken holdånd WOLFPACK indkapsler og det vil vi som virksomhed gerne understøtte og være en del af. Vi glæder os over at det kan lade sig gøre at være repræsentanter for Quick Step–Alpha Vinyl når Tour de France gæster Danmark”

sagde Christian Poulsen, COO Konggaard ApS

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved