×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Springer Jersey

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Springer Jersey er Willing & Ables svar på en topkvalitetstrøje til rytteren, der leder efter en stilfuld og klassisk designet trøje med moderne funktioner. Designet...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1100

880,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Springer Jersey er Willing & Ables svar på en topkvalitetstrøje til rytteren, der leder efter en stilfuld og klassisk designet trøje med moderne funktioner. Designet til at have en tæt og race pasform med en kort front, som sikrer at trøjen ikke folder sig, når man sidder på cyklen. Trøjens ærmer er udviklet med to paneler, som giver en tæt pasform på overarmen, hvor den bliver på plads uden at kravle op. Bagsiden af skjorten er lavet af mesh, der sikrer god ventilation, velegnet til brug i varmt vejr. På bagsiden er der tre baglommer, hvor de to sidelommer skråner lidt mod siderne, hvilket gør dem nemme at komme til under kørsel. Trøjen er afsluttet på ryggen med et bredt elastikbånd, der holder den på plads, med silikone gribere.

Materialeudvalget omfatter for det meste genbrugsgarn, OEKO-TEX® certificeret søm og bluesign® GODKENDT fabrikationer.

Specifikationer

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down