×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz Windsock 2

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Spatz Windsock 2 Aero skoovertræk er designet helt fra bunden og er en komplet redesign af de originale Spatz Windsocks. Udviklet til når du har...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
429

343,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Spatz Windsock 2 Aero skoovertræk er designet helt fra bunden og er en komplet redesign af de originale Spatz Windsocks.

Udviklet til når du har brug for immunitet mod vinden eller beskyttelse mod elementerne, når hastighed er afgørende. Windsock 2 har et vandtæt, strækbar, strømlinet hovedpanel med et super aerodynamisk lycra skaft.

Designet specifikt til (og udviklet af) en 2 x olympisk mester og i samarbejde med Alpecin Deceuninck World Tour Team. Disse er de skoovertræk, som Mathieu van der Poel bar under Giro d'Italia tidskørslen i 2022 og hele Alpecin-Deceuninck-holdet bar under tidskørslerne i Tour de France og Vuelta a Espana i 2022!

Funktioner:

  • 2x ben-gribere for at sikre et skridsikkert greb. Der er tilføjet et meget klæbrigt silikonebånd til kanten, ud over en indvævet silikone-griber. Vi kender ikke til en anden producent, der er gået til disse niveauer for at sikre en god pasform på benene.
  • Stribet, aerodynamisk stof er skåret og finjusteret til at følge konturerne af ankelleddet og artikulere smukt uden folder under pedalen.
  • Skåret højt for at opfylde UCI-længdebestemmelserne.
  • En meget stærk velcrolukning sidder pænt bag klemme-/pedalgrænsefladen for at tillade nem påtagning, tilpasning af pasformen og en meget aerodynamisk silhuet.
  • Tilføjet Kevlar-tåområde for at undgå hak og revner i stoffet.
  • Silikone-gribere er placeret indeni hælområdet for at låse overtrækkene solidt mod dine sko. De vil ikke "glide op" omkring hælene.
  • Et subtilt logo i grå holder tingene klassiske.

Bemærk: Vask disse med vaskemiddel før første brug, især hvis du har hvide sko. Eventuel farveafsmitning er ikke permanent. Spatz har set farveafsmitning på matte hvide Specialized-sko. Andre mærker har været fine.

Specifikationer

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down