×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

SPATZ Pro Stealth Layering Overshoe

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Pro Stealth Overshoes er designet som et todelt lagdelingssystem og leveres sammen med Protoez Toe Warmers. Pro Stealth Skoovertræk kan bæres alene over cykelsko i...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
979

783,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Pro Stealth Overshoes er designet som et todelt lagdelingssystem og leveres sammen med Protoez Toe Warmers. Pro Stealth Skoovertræk kan bæres alene over cykelsko i temperaturer over 3-5 grader celsius. Er det koldere, anbefaler vi, at Protoez-tåvarmerne skal tilføjes under skoovertrækkene. Når Pro Stealth Overshoes og Protoez Toe Warmers bæres sammen, integreres de smart designede silikoneforseglinger (på indersiden og ydersiden af tåvarmerne) perfekt med tætningerne på indersiden af overtræksskoene og danner en barriere, som drastisk reducerer indtrængen af fugt og skaber isolering, som er uovertruffen i en cykelskoovertræk.

Ud over forbedret varme- og vandbeskyttelse er Pro Stealth Overshoes fremstillet af en kombination af materialer, som ikke er set i cykelbeklædning før. Under hele design- og udviklingsprocessen var der fokus på sejhed, spændstighed, komfort og lang levetid, samt varme, vandmodstand og aerodynamik. Skoovertrækkene er en kombination af Kevlar-beklædt neopren, hård cordura-beklædt neopren og super fleksibel nylonbeklædt neopren. Materialerne er placeret til at målrette kravene til det nøjagtige panel for at skabe et system, der bevæger sig med rytteren og ikke rynker eller krøller, mens det er i brug. Overtræksskoene skaber en sømløs overgang fra bib tight/benvarmer til skoovertræk, som ikke kun er tiltalende æstetisk, men også utrolig slank og aerodynamisk.

Specifikationer

Varenummer: SPZ-PRO-ST

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down