×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz HOT SOKZ

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Spatz HOTSOKZ Merinoulds-sokker er den perfekte partner til Spatz skoovertræk, men fungerer lige så godt i dagligdagen... Testet i flere måneder i kolde, våde Yorkshire,...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
279

223,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Spatz HOTSOKZ Merinoulds-sokker er den perfekte partner til Spatz skoovertræk, men fungerer lige så godt i dagligdagen...

Testet i flere måneder i kolde, våde Yorkshire, Spatz Hotsokz er blevet udviklet til at holde dig varm, uanset forholdene.

HOTSOKZ er udviklet specifikt til cykling og Spatz har tilføjet målrettede merinouldpaneler og en semi-kompressionssammensætning. Den perfekte blanding af varme og fugttransporterende, vævet ind i en smuk behagelig sok.

Hotsokz passer nemt ind i de slankeste racersko og leverer en varme, der modsiger deres tykkelse og vægt.

I lighed med Spatz' skoovertræk isolerer længden af Hotsokz læg- og skinnebensmusklerne og blodkarrene, og holder dine fødder behagelige og varme, uanset hvor langt du cykler. Fokuser på cykelturen, ikke vejret.

Hotsokz er udviklet til at bruge sammen med Spatz skoovertræk, men kan også benyttes sammen med andre skoovertræk uden problemer.

Sammensætning: 70% akryl, 30% merinould.

Bemærk venligst: Merinould er en naturfiber og kan boble lidt efter brug, især hvis den maskinvaskes. Dette er ikke en produktfejl, det er blot et træk ved uldblandinger. Hotsokz er designet til at holde og holde.

Specifikationer

Varenummer: SPZ-HTSK
Vægt: kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down