×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz HEATR Head Warmer

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
En gang imellem designer nogen et produkt, der ændrer den måde, du cykler på for altid. Du vil undre dig over, hvorfor du aldrig har...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
349

279,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

En gang imellem designer nogen et produkt, der ændrer den måde, du cykler på for altid. Du vil undre dig over, hvorfor du aldrig har haft denne beklædning før.

Spatz har designet den nye 'HEATR' Head Warmer til at fungere sammen med en moderne cykelhjelm. Opgaven var at skabe den perfekte vinterbeklædning, uanset om du pendler, udforsker eller forhjulslirer med gruppen på en træningstur i januar. Pandebåndsområdet er varmt, behageligt og fugttransporterende. Den sidder ubemærket under din hjelm, holder dig varm og påvirker ikke din hørelse. Hovedområdet er specifikt designet som et bånd og ikke en hat, så hvis du bliver for varm, kan du blot trække det ned for at skabe en nakkevarmer uden at tage hjelmen af.

Det sømløse stof er ekstremt strækbart, så du kan bære det, så det dækker din mund og næse (med blot dine øjne ude), lige over din mund (med øjne og næse blotlagt), over din hage (hold din mund åben) eller ned under din hage (eksponerer hele dit ansigt), mens du stadig holder dine ører varme.

Halsområdet er tyndt bagtil for at minimere sammenklumpning og holde nakken fri for bevægelse. Halsområdet er længere og varmere foran for at forhindre den kolde vind i at passere under din krave. Mund- og næseområdet er tyndere og perforeret for at tillade let vejrtrækning og hurtig tørring.

"HEATR" head warmer kan bæres som:

  • En fuld hovedvarmer med kun øjenområdet åbent for kulde
  • En hovedvarmer med øjne og næse udsat for kulde
  • En hovedvarmer med øjne, næse og mund blotlagt, men hagen dækket
  • En hovedvarmer med hele ansigtet blotlagt (men ører beskyttet)
  • En halsvarmer
  • Et pandebånd

'HEATR' head wamer er fremstillet med sømløs teknologi, hvilket betyder, at der ikke er nogen sømme rundt om tøjets omkreds, der forårsager trykpunkter fra din hjelm eller briller. Det er fremstillet som et sømløst "rør". Vi har været i stand til at konstruere hvert "panel" til at udføre dets specifikke funktion uden behov for nogen sømme imellem. Hvert "panel" har en bestemt vævning, tekstur og tykkelse for at tilbyde kvaliteter som f.eks. varme, støtte, artikulation og fugttransport.

Ved at bruge sømløs fremstilling kan vi forme beklædningsgenstande, der omfavner dine konturer smukt uden unødvendig kompression eller omfangsrige lynlåse. Dit hoved, ansigt og hals vil blive holdt varmt og behageligt, mens du kæmper dig igennem elementerne.

Dette er en beklædningsgenstand, der skal ses og bruges for at blive troet.

Specifikationer

Varenummer: 5060554431588
EAN-nummer: 5060554431588

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down