×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz GLOVZ Race Gloves

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Spatz GLOVZ er en sindssygt behagelig handske, som er designet til at udfylde et tomrum: En handske du kan have på fra start til slut,...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
579

463,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Spatz GLOVZ er en sindssygt behagelig handske, som er designet til at udfylde et tomrum: En handske du kan have på fra start til slut, både til løb og træning.

Spatz GLOVZ har en ekstra, vindblokerende "fold-ud" skal, som pænt foldes væk i en skjult lomme på bagsiden af din hånd. Nyd fingernemheden og følelsen af en handske med fem fingre, og træk derefter det skjulte våben ud, når du har brug for den ekstra barriere fra elementerne. Dette gør handsker ekstraordinært alsidige. Endnu en dimension af varme - lige ved hånden...

Den nye og forbedrede GLOVZ har en nydesignet manchet og søm, der muliggør mere stræk og en forbedret pasform og følelse. Syning er blevet nyudviklet for yderligere at øge pasformen og sejheden, og vi har tilføjet et meget iøjnefaldende logo og reflekterende strimmel henover handsken.

GLOVZ har en blød og behagelig fornemmelseda den er udviklet med premium 4-vejs stretchmateriale med en blød fleece foring. Manchetten er skåret ekstra lang for at hjælpe med at isolere de værdifulde blodkar i dine håndled og sikre, at blodet når dine fingre så varmt, som overhovedet muligt. GLOVZ integreres perfekt med vores Basez2 Base Layers.

Specifikationer

Varenummer: SPZ-GLV
Vægt: kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down