×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz AERO SOKZ

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
I en sport, hvor hvert sekund (og hver eneste watt) betyder noget, kan der ikke gås på kompromis, når det kommer til produkter med et...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
279

223,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

I en sport, hvor hvert sekund (og hver eneste watt) betyder noget, kan der ikke gås på kompromis, når det kommer til produkter med et aerodynamisk fokus. Den helt nye Spatz "Aero Sokz" blev designet specifikt til kravene fra flere olympiske mestre. Hvis du studerer billederne af ethvert landevejsløb, TT eller kriterium over hele verden, vil du se, at Spatz Aero Sokz foretrækkes af mange ryttere.

Skåret til UCI-kompatibel længde, "Aero Sokz" tilbyder en aerodynamisk fordel pakket ind i en utrolig elegant pakke. En stribet lycra bensektion for at hjælpe med at holde luften er fastgjort til benet så længe som muligt. Syningen er gemt væk bag benet, hvor den ikke vil påvirke luftstrømmen, når den forlader benene.

Som en markant forskel i forhold til andre producenter har vi tilføjet to forskellige grippertyper til toppen af benet for at hjælpe med at holde sokkerne på plads på ben af forskellige størrelser. For det første har vi en silikonegripper vævet ind i selve sokkens stof, som tilføjer greb og elasticitet og en meget slank pasform mod huden. Udover dette er der tilføjet en dedikeret silikonestrip (længere nede) rundt om hele benomkredsen for at sikre sokken på plads.

Specifikationer

Varenummer: SPZ-AESK-W
Vægt: kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down