×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Ostro VAM, komplet cykel, 56cm, Racing Green, Shimano Ultegra

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Factor Ostro VAM Aero Road Bike er en topmoderne cykel designet til seriøse ryttere, der ønsker den ultimative kombination af aerodynamik, letvægt og komfort. Denne...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
84999

67.999,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for hjemmelevering eller levering til pakkeshop.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
PostNord levering til firmaadresse
Factor Bikes er udviklet og konstrueret til at være de bedste cykler i verden og tilbyder atleter friheden til at køre hurtigt og have det sjovt. På deres egen fabrik optimer Factor konstant deres cykler og de samarbejder med en række verdensklasse atleter som konstant hjælper med at udvikle produkterne.
Shop Factor
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Factor Ostro VAM Aero Road Bike er en topmoderne cykel designet til seriøse ryttere, der ønsker den ultimative kombination af aerodynamik, letvægt og komfort.
Denne cykel er skabt til at levere en ekstremt hurtig og jævn køreoplevelse, uanset om du konkurrerer på landevejen eller nyder en lang dag i sadlen.

Ostro VAM-cyklen er bygget med omhyggeligt udvalgte materialer og avancerede teknologier for at opnå optimal præstation og maksimal komfort.
Cyklens ramme er konstrueret med Factor's egenutviklede Veil Carbon-teknologi, der kombinerer letvægt med enestående stivhed. Dette giver dig en cykel, der accelererer lynhurtigt og reagerer præcist på dine input.

Ud over den avancerede ramme og teknologi er Ostro VAM udstyret med førsteklasses komponenter. Den er udstyret med en pålidelig og præcis geargruppe samt kraftfulde bremser, der giver dig fuld kontrol over din cykel under alle forhold.
Du kan tilpasse cyklen til dine præferencer med et bredt udvalg af saddel- og styrstørrelser.

Uanset om du er en erfaren konkurrencerytter eller en ambitiøs entusiast, vil Factor Ostro VAM Aero Road Bike opfylde dine forventninger og tage din cykeloplevelse til nye højder.
Med sin kombination af aerodynamik, letvægt og komfort er denne cykel klar til at tage dig med på episke eventyr på landevejen og hjælpe dig med at nå dine mål som cyklist.

Specifikationer

Sadelpind: 0mm offset
Barstem: 400x110 (AB02)
Geargruppe: Shimano Ultegra Di2, 12sp
Kranksæt: 172,5mm, klinger 52-36 og kassette 11-30.
Ceramicspeed kranklejer og headset.
Vælg mellem 30, 45 eller 60mm Black Inc hjulsæt inkl. Ceramicspeed lejer.

Se forhandleroversigten på Factor brand forsiden.

Varenummer: CB-V56RG004012AUL810045B
Vægt: 8kg

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down