×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Limus Tubeless Ready Vulcanized

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Limus betyder mudder på latin, hvilket er præcis der, hvor dette dæk dominerer. Dybe, aggressive og godt fordelte knopper skærer gennem mudrede forhold, så du...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
429

343,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
At støtte krævende atleter i verdensklasse på tværs af cykelsportens mange discipliner har gjort det muligt for Challenge at være førende i branchen på innovation og udvikling, der er særlige behov for hver cykel disciplin. Håndlavet teknologi kombineret med innovationskravene til moderne cykling har skabt produkter, som har meget unikke funktioner, der tilbydes gennem hele produktlinjen, disse funktioner værdsættes af både professionelle og entusiaster på forskellige niveauer.
Shop Challenge Tires
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Limus betyder mudder på latin, hvilket er præcis der, hvor dette dæk dominerer. Dybe, aggressive og godt fordelte knopper skærer gennem mudrede forhold, så du kan flyve gennem sving, lyne gennem off-cambers, og nemt kan klare stigninger. Et fantastisk dæk til virkelig ekstreme forhold som 2018 CX Verdensmesterskaberne, hvor det vandt fire ud af fem guldmedaljer.

Vi anbefaler at du bruger Challenge Smart Sealant for en perfekt tubeless opsætning!

Specifikationer

Dæktype: Tubeless ready
Hjulstørrelse: 700c/28"
Brug: Cross
TPI: 120
Anbefalet dæktryk: 1,8-2,5 bar

Varenummer: 2064
Vægt: 0.3kg
Tarifnummer: 40115000

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down