×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Klinge MTB Pro ø104

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Disse klinger passer perfekt til Comet og V-Drive Modular kranksæt. Skiftende ydeevne har hjulpet Full Speed ​​Ahead til at blive verdensledende inden for avancerede klinge....
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
319

255,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for hjemmelevering eller levering til pakkeshop.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
PostNord levering til firmaadresse
FSA-logo-white1
Når de professionelle ryttere bliver udfordres maksimalt i de høje bjerge, er det altafgørende at de kan stole på deres cykler og udstyr. Watt pr kilo betyder noget og derfor har flere World Tour hold valgt at bruge FSA komponenter, som hér EF Education-Easy Post.
Shop FSA
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Disse klinger passer perfekt til Comet og V-Drive Modular kranksæt. Skiftende ydeevne har hjulpet Full Speed ​​Ahead til at blive verdensledende inden for avancerede klinge. Ingen studerer designet og fremstillingen af ​​hvert system og hver tand så nøje som vi gør. Vores dedikation viser sig i hver eneste omdrejning af håndsvinget, og hvert perfekt skift, der er opnået. For at imødekomme eller overgå behovene for enhver drivlinje har Full Speed ​​Ahead udviklet sofistikerede design-, test- og fremstillingsprotokoller. Dette gør det muligt for Full Speed ​​Ahead at matche dine behov lige så perfekt, som vores klinge matcher en kæde. Vi tilbyder flere muligheder, niveauer og finish end vores konkurrenter. Vi bruger de bedste tilgængelige materialer, importeret fra USA eller Europa, eller hentet fra vores kvalificerede leverandører i Asien, for at garantere, at holdbarheden, ydeevnen og udseendet vil overgå og overleve konkurrenterne. Full Speed ​​Ahead kæderinge har drevet adskillige verdens-, Tour de France- og olympiske mestre og vil overgå dine forventninger.

Specifikationer

Varenummer: 380-00005
Vægt: 0.015kg
Tarifnummer: 87149690

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down