×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
Tilbud

Dynamic Slick Wax 100 ml. Flaske

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Kædevoks, der holder super længe, ​​holder din kæde ren, tør og lader dig nyde en jævn og lydløs drivlinje. Nem at påføre og vedligeholde. Udviklet...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
50

39,60kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Dynamic Bike Care kan være forskellen på sejr og 2. pladsen. Hér er det Dries de Bondt fra Alpecin-Fenix der slår Edoardo Affini fra Jumbo-Visma i spurten på 18. etape i årets Giro d’Italia. Begge cykelhold er smører, vasker, plejer og polerer deres cykler med kvalitetsprodukter fra Dynamic Bike Care.
Shop Dynamic
CTA icon
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Kædevoks, der holder super længe, ​​holder din kæde ren, tør og lader dig nyde en jævn og lydløs drivlinje. Nem at påføre og vedligeholde. Udviklet til alle cykeldiscipliner, landevej, grus og MTB, alle vejrforhold og det er biologisk nedbrydeligt.

Slick Wax er et meget holdbart og sofistikeret kædesmøremiddel. Bekymringsfri kædepleje er gjort enkel med denne biologisk nedbrydelige, planetvenlige, voksbaserede glidecreme. Det beskytter din kæde mod korrosion, snavs og slid, gør den kører jævnere og mere støjsvag end nogensinde, mens den holder din drivlinje tør og ren.

Olieagtige kæder hører fortiden til, når du begynder at bruge Slick Wax. Påfør blot på en ren, tør kæde, og du behøver næsten aldrig at affedte din kæde igen. Bare påfør igen, når det er nødvendigt, og fjern alt snavs eller overskydende voks med en klud eller børste.

Velegnet til alle vejrforhold og til alle cykeldiscipliner. Uanset om det er din landevejscykel, MTB, grus eller elcykel; du behøver kun 1 produkt for at udføre arbejdet. Brug af Slick Wax vil forlænge levetiden af ​​din drivlinje med op til 40 %, og det vil holde længere på din kæde end andre kædevoks.

Specifikationer

Varenummer: 8720387297214
Tarifnummer: 34039900
EAN-nummer: 8720387297214

Relaterede produkter

  Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

  Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

  Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
  Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
  Shop 6d Sports Nutrition
  arrowKonggaard
  kortlogoer
  Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
  arrow-down