×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Denim Aerosuit

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Willing & Able Denim Aerosuit er perfekt til de dage, hvor du skal køre hurtigt. Udviklet i topkvalitets OEKO-TEX® materialer med aerodynamiske egenskaber. Til rytteren...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1900

1.520,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Willing & Able Denim Aerosuit er perfekt til de dage, hvor du skal køre hurtigt. Udviklet i topkvalitets OEKO-TEX® materialer med aerodynamiske egenskaber. Til rytteren på udkig efter en hurtig dragt sammensat af de bedste materialer på markedet. Aerosuiten er udviklet af to dele, en trøje med funktioner fra Springer Jersey og shorts med funktioner fra Black on Black Bib. Toppen er udstyret med et stort meshpanel på bagsiden for god åndbarhed, mikroperforerede sider og mere aerodynamisk stof foran. Derudover er den udstyret med to store baglommer. Ærmerne er laserskåret og har en pæn og behagelig pasform på overarmen. Shortsene i dragten er lavet af behageligt materiale, der føles blødt mod huden. Buksebenet er afsluttet med laserskårne ben, med vandrette silikone gribere, der holder dem på plads på låret. Black on Black Bib har kvalitetsindlæg (Peloton) fra Elastic Interface, som er et af de mest anerkendte mærker inden for sit felt. Øverst er bukserne udstyret med en silikone griber på maven, der holder shortsene oppe.

Materialeudvalget omfatter for det meste genbrugsgarn, OEKO-TEX® certificeret søm og bluesign® GODKENDT fabrikationer.

Specifikationer

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down