×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Cloudburst L/S Jacket

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
X.WA Cloudburst L/Æ herrejakke. Vores mest gabba lignende kvalitetsjakke. Perfekt til kulden omkring 0° og endnu lavere temperaturer med optimale lag på lag. Vandafvisende, men...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1500

1.200,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

X.WA Cloudburst L/Æ herrejakke. Vores mest gabba lignende kvalitetsjakke. Perfekt til kulden omkring 0° og endnu lavere temperaturer med optimale lag på lag. Vandafvisende, men alligevel åndbar. Hurtig og let. Gå en størrelse op, hvis du er i tvivl, eller for at tilføje ekstra muligheder på isolerende lag under jakken. Lavet i et klassisk og enkelt design med moderne funktioner. Jakken er lavet af kvalitetsstoffer, for maksimal komfort. X.WA samarbejder med en europæisk tekstilproducent, der er 100 % OEKO TEX-certificeret.

Cloudburst langærmet Jakke er den perfekte efterårs/tidlig vinterjakke til både våde og tørre forhold. Jakken er lavet med en vind- og vandtæt membran, som er både let og åndbar. For ekstra ventilation er der monteret to lynlåse i siderne, med et let mesh-materiale under. Ærmerne er afsluttet med et bredt elastikbånd, for en tæt og behagelig pasform omkring håndleddene, der forhindrer kold luft i at komme ind i ærmerne.

Specifikationer

Varenummer: XWACLOLS
Vægt: 0.3kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down