×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Black on Black Bibshorts

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Willing & Ables flagskib, Black on Black Bibshorts. Udviklet i OEKO-TEX® certificerede materialer af høj kvalitet. Til stilfulde ryttere, der søger klassiske og kompromisløse bibshorts....
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1300

1.040,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Willing & Ables flagskib, Black on Black Bibshorts. Udviklet i OEKO-TEX® certificerede materialer af høj kvalitet. Til stilfulde ryttere, der søger klassiske og kompromisløse bibshorts. Shortsene er produceret i behagelige materialer, med en meget blød følelse på huden. Laserskårne afslutninger på shortsene med silikone gribere indeni holder bibshortsene på samme sted, når du cykler. Black on Black Bibs har en kvalitetspude (Paris) fra Elastic Interface, et anerkendt mærke på området. Selerne er lavet af elastiske materialer med et fladt design, så det generer ikke under kørsel og med mesh-paneler på bagsiden, hvilket gør dem åndbare og komfortable i varmt vejr.

Specifikationer

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down