×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Arctic Shale Jacket

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Arctic Shale Jacket. Vores topkvalitets vinterjakke til herrer. Perfekt til kulden fra 0 til -5° endnu lavere med optimale lag. Vind og vandtæt membran med...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1800

1.360,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Arctic Shale Jacket. Vores topkvalitets vinterjakke til herrer. Perfekt til kulden fra 0 til -5° endnu lavere med optimale lag. Vind og vandtæt membran med søjletryk på 10.000. Lavet i et klassisk og enkelt design med moderne funktioner. Jakken er lavet af kvalitetstekstiler, for maksimal komfort. X.WA samarbejder med en europæisk tekstilproducent, der er 100 % OEKO TEX-certificeret.

Arctic Winter Jakken er udviklet med fokus på at være meget varm, vindtæt og vandtæt. Vi ville udvikle den perfekte vinterjakke til de kolde og våde danske vintermåneder. Jakken er lavet af et 3-lags tekstil, indvendigt med 150gr isolerende børstet fleece. Mellemlaget er en vindtæt og vandtæt membran som samtidig giver høj åndbarhed og dermed transporterer sveden væk fra kroppen. Udvendigt er et superlet polyestertekstil med Bionic Eco-behandling, som gør jakken vandafvisende, uden brug af fluor eller formaldehyd, et bedre og mere miljøvenligt valg. Jakken har tre baglommer, hvor de yderste 2 er skråtstillede, så du nemmere kan komme til dine geler og barer. Forneden sørger en bred elastisk gripper, med refleks for, at jakken sidder godt. Der er laserskårne manchetter på ærmerne, der gør det nemmere at have handsker på over jakken, der er også vind- og vandtæt lynlås og lynlåsgarage i top og bund.

Specifikationer

Varenummer: XWAARCSJ
Vægt: 0.3kg
EAN-nummer: 5710489122357

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down