×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Arctic W Bibtight

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
X.WA Arctic Women Tights. Perfekt til kulde selv under -5°. Blæsende og endda vandtætte (nederste) paneler. Størrelsesguiden er normal og disse bibtigths sidder perfekt. Lavet...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1500

1.200,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

X.WA Arctic Women Tights. Perfekt til kulde selv under -5°. Blæsende og endda vandtætte (nederste) paneler. Størrelsesguiden er normal og disse bibtigths sidder perfekt. Lavet i et klassisk og stilfuldt design, med materialer i topkvalitet for maksimal komfort og ydeevne. Alle materialer er nøje testet og udvalgt for at lave de bedst mulige bibtights. X.WA samarbejder med en europæisk tekstilproducent, der er 100 % OEKO TEX-certificeret.

Willing & Able flagskibet X.WA Arctic Bibtight er udviklet med fokus på at være meget varm, vindtæt og åndbar. Formålet er at lave en bibtight til "Deep Winter", altså vinterdage hvor chillfaktoren bliver voldsom. Denne bibtight er lavet af et 3-lags tekstil, indvendigt med 150 g isolerende børstet fleece. Mellemlaget er en vindtæt membran, som samtidig giver elasticitet og hjælper med høj åndbarhed. Udvendigt er et superlet polyestertekstil med Bionic Eco-behandling, som gør buksen vandafvisende, uden brug af fluor eller formaldehyd, et bedre og mere miljøvenligt valg. Arctic Bibtight har en kvalitetspude (Paris) fra Elastic Interface, som er et af de mest anerkendte mærker inden for sit felt. Selerne er lavet af flade og brede elastiske materialer, der ikke generer dig under aktivitet. Et 15 cm stykke vandtæt materiale er indsat i bunden af ​​benene for at beskytte mod stænk fra vejen og underlag.

Specifikationer

Varenummer: XWAARCWBIB
Vægt: 0.5kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down