×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
16. januar 2024

Konggaard ApS udvider partnerskabet med cykelholdet Airtox - Carl Ras

Airtox - Carl Ras er Danmarks pt. bedste og hurtigste cykelhold og Konggaard ApS er stolte over at understøtte talentudviklingen - med Willing Able og 6d Sports Nutrition.
Konggaard ApS udvider partnerskabet med cykelholdet Airtox - Carl Ras

I 2023 startede Konggaard ApS som partner på Airtox - Carl Ras. Partnerskabet bestod af et sponsorat af energiprodukter fra 6d Sports Nutrition. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med Team Soudal Quick Step, og 6d Sports Nutrition er et af de mest populære blandt de professionelle cykelryttere.

Partnerskabet har været meget positivt og derfor var det ikke en svær beslutning at fortsætte og udvide samarbejdet. I 2024 er det ikke kun energiprodukter, som Konggaard ApS skal levere. Airtox - Carl Ras skal de næste 3 år køre i Willing Able, et fremadstormende cykeltøjs brand. COO ved Konggaard ApS Christian Poulsen udtaler: "Vi er utrolig stolte over at få muligheden og blive vist tilliden. Vi ved, at den nye æra som cykelsporten befinder sig i, hvor aerodynamik bestemmer alt, stiller store krav til os som leverandør. Derfor er vi også meget begejstrede over, at holdet og rytterne spiller en aktiv rolle i udviklingen af nye produkter"

Team Manager på Airtox - Carl Ras, Henrik Egholm er meget glad for at kunne tilføje Willing Able til sponsorporteføljen ”Jeg ser frem til at udvide dette samarbejde med Konggaard ApS og Willing Able, og i fremtiden kan alle vores ryttere, partnere og fans nyde godt af den indsats Konggaard leverer. Vores ryttere har stor indflydelse på tøjet og kan være med til at sætte deres præg, ligesom de får energiprodukter fra absolut øverste hylde."

Willing Able blev startet i foråret 2023. Tanken var at lave cykeltøj til de ryttere, der værdsætter et moderne design, høj kvalitet og til en pris, som er overkommelig. Brandet er født ud af tusindvis af timer i sadlen, hvor kun det bedste er godt nok. I 2024 vil Willing Able også blive set i andre sammenhænge. Bl.a. som navnesponsor på Willing Able Racing, et nyt Gravelteam.

Læs mere om Willing Able hér: https://willingable.cc/

OM KONGGAARD APS
Konggaard ApS er et univers af high-end cykelprodukter, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Willing Able, Full Speed Ahead (FSA), Dynamic Bike Care, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Prologo, Challenge, UDOG og Xtreme Teamwear.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved