×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
1. november 2022

Konggaard bliver ny distributør af Prologo

Det er med stor glæde, at vi annoncerer vores nye partnerskab med Prologo. Hos Konggaard stræber vi altid efter at præsentere de bedste produkter og kun high-end brands. I mange år har Prologo udviklet og produceret premium sadler, bartape, grips og handsker, derfor vil Prologo og Konggaard, være et perfekt match.
Konggaard bliver ny distributør af Prologo

Vi deler den samme tilgang og tankegang omkring produkter og måden, vi driver forretning på. Både Konggaard og Prologo ønsker, at produkterne skal være tilgængelige i regionen og ønsker at øge brandkendskabet. Udover sadler til Road, MTB, Gravel og Enduro, udvikler og producerer Prologo også styrbånd, grips og handsker af højeste kvalitet. Alle disse produkter vil snart være tilgængelige hos en forhandler nær dig.

Partner og COO i Konggaard; Christian Poulsen er begejstret for at tilføje Prologo brandet til Konggaards portefølje:
“Jeg har selv brugt Prologo i mange år og kender kvaliteten af produkterne, og jeg føler mig overbevist om, at fremtidige produkter vil leve op til de højeste performance- og kvalitetstests. Med så mange World Tour-hold, der bruger Prologo, er det et faktum, at alle produkter er udviklet og testet på højeste niveau."

CEO for Prologo; Salvatore Truglio ser frem til det nye langsigtede partnerskab:
”Vi ønskede at skabe en stærk relation på det danske marked, og vi har valgt Konggaard som partner. Vi har store ambitioner og et fælles syn på cykling og derfor er vi et perfekt match”

Interesseret i at blive Prologo-forhandler?

Kontakt vores salgsafdeling via sales@konggaard.dk eller ring på +45 8722 3306

OM KONGGAARD
Konggaard fra Odense (DK) er en high-end cykel- og livsstilsprodukt distributør, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Full Speed Ahead (FSA), Dynamic Bike Care, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Wolfpack merchandise, Challenge, UDOG, XTREME og nu også Prologo.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved