×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
18. januar 2024

Konggaard ApS indgår partnerskab med Spatzwear

Med tilføjelsen af Spatzwear til vores produkt portefølje, får vi endnu flere kvalitetsprodukter til vores i forvejen brede sortiment.
Konggaard ApS indgår partnerskab med Spatzwear

Spatzwear er gået fra at være et hyggeprojekt hjemme i spisestuen, til at være et af de mest fremadstormende brands i cykelbranchen. Spatzwear er udviklet med hjælp fra bl.a. stjernetriatlet og dobbelt olympisk guldvinder Alistair Brownlee samt UCI World-Tour holdet Alpecin-Deceuninck, som benytter produkterne til dagligt.

Tom Barras, grundlægger og direktør i Spatzwear udtaler: ”Vi kan med stolthed meddele at vi har indgået samarbejde i Danmark og Sverige med distributørfirmaet Konggaard ApS. Konggaard ApS vil stå for distribution og repræsentation af Spatzwear. De er et godt match for os, da de kender cykelsporten på egen krop, de har frosset fingre og tæer og ved derfor, hvilken forskel Spatzwear kan gøre.”

Spatzwear gjorde sit indtog på markedet med et særpræget knæhøjt skoovertræk, som hurtigt blev populært blandt elitecykelryttere. Vigtigheden af varme og tørre fødder er en af hovedårsagerne til skabelsen af Spatzwear. Grundlægger Tom Barras manglede et vandtæt skoovertræk og satte sig i 2006 for at udvikle dette, udelukkende ved at benytte de bedste materialer. Projektet blev dog skrinlagt indtil 2016 hvor de velkendte knæhøje skoovertræk så dagens lys. Sidenhen har Spatzwear udviklet sig til at have andet end vinterprodukter - også base layers og aero produkter.

Hos Konggaard er COO Christian Poulsen begejstret: "Konggaard ApS bygger på et fundament af viden, tillært af tusindvis af timer på cyklen. Når vi får muligheden for at arbejde med dedikerede folk som Tom Barras og folkene ved Spatzwear, så griber vi den. Spatzwear er uden tvivl det bedste på markedet, i sin kategori og derfor passer det perfekt ind i vores produktsortiment".

Interesseret i at vide mere om Spatzwear: https://konggaard.dk/brands/spatzwear/

Ønsker du at blive forhandler: sales@konggaard.dk eller ring på +45 8722 3306

OM KONGGAARD
Konggaard fra Odense (DK) er en high-end cykel- og livsstilsprodukt distributør, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Spatzwear, FSA, Dynamic Bike Care, Prologo, Willing Able, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Wolfpack merchandise, Challenge, UDOG og Xtreme Teamwear.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved