×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
14. februar 2024

Factor Bikes præsenterer ny Ostro VAM

Factor Bikes præsenterer den nye Ostro VAM, en videreudvikling af den populære model som har vundet et utal af sejre.
Factor Bikes præsenterer ny Ostro VAM

”Never Status Quo” - Det er Factor Bikes' motto.
Og det betyder helt lavpraktisk, at de fortsætter med at udvikle på eksisterende produkter, hvilket er til gavn for alle brugere og fans af Factor Bikes. Der er ganske få cykelbrands der har sine egne produktionsfaciliteter men det har Factor Bikes, og det gør dem i stand til at optimere alle processer og teste og udvikle hurtigere end andre brands.

Ostro VAM er manifestationen af Factors historie: jagten på en cykel, der sætter nye standarder. Egenskaber, der tilsyneladende er modsatrettet samles i en enkelt cykel:
-       Aerodynamik
-       Lethed
-       Stivhed
-       Komfort

Mere end nogen anden model, repræsenterer Ostro VAM alt hvad Factor Bikes står for. Denne nye version er gjort 70 gram lettere og giver dig en watt besparelse på 7 watt i forhold til dens forgænger. Med andre ord; en fuldblods racercykel der kan takle selv de største udfordringer.

Sammen med den nye Ostro VAM lanceres også Black Inc 48/58 hjulsættet. Et high performance hjulsæt, der med sin vægt på kun 1.250 gram kan begå sig i alt slags terræn. 

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en cykel til Factors sortiment af high end cykler, du kan se mere på
https://konggaard.dk/brands/factor/

Ønsker du at høre nærmere om Factor Bikes eller lokalisere en forhandler, så kontakt os: service@konggaard.dk eller ring på +45 8722 3306

OM KONGGAARD
Konggaard fra Odense (DK) er en high-end cykel- og livsstilsprodukt distributør, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Spatzwear, FSA, Prologo, Willing Able, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Wolfpack merchandise, Challenge, UDOG og Xtreme Teamwear.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved