×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
18. maj 2022

Eksklusiv distributør af Dynamic Bike Care!

Konggaard bliver eksklusiv distributør af Dynamic Bike Care i Skandinavien!
Eksklusiv distributør af Dynamic Bike Care!

High-end cykeldistributør Konggaard fra Odense (DK), distributør af mærker som Factor, Black Inc. Full Speed ​​Ahead (FSA) og UDOG tilføjer med øjeblikkelig virkning et nyt mærke til sit sortiment: Dynamic. Dynamic Bike Care B.V. fra Holland er en innovativ udvikler og producent af high-end cykelplejeprodukter til landevejscykler, MTB og gravelcykler. Mærket er bredt repræsenteret på World Touren på grund af deres tekniske partnerskaber med Team Jumbo – Visma, BORA – hansgrohe og Alpecin – Fenix.

Partnere i Konggaard; Klaus Nielsen og Christian Poulsen er glade for at tilføje det populære cykelplejemærke til Konggaards portefølje: “Dynamic er tæt på ​​deres internationale gennembrud, de er allerede et etableret brand på stærkt konkurrenceprægede markeder som Tyskland og Benelux. Teamet hos Konggaard er klar til at udvikle kendskabet og brugen af Dynamic i Danmark, Norge, Sverige og Finland’.

Dynamic er meget tilfredse med det nyetablerede partnerskab. »Vi glæder os til at arbejde sammen med teamet hos Konggaard. Der er stor overensstemmelse mellem begge virksomheders langsigtede vision. At arbejde med stærke distributionspartnere gør os i stand til at fortsætte vores fokus på produktudvikling, markedsføring og yderligere international ekspansion. For os er Konggaard med deres ambitiøse og innovative tilgang i sandhed den ideelle partner til at komme ind på markederne i Norden, siger Rob Verstappen, salgs- og forretningsudviklingsdirektør hos Dynamic Bike Care B.V.

Innovative og bæredygtige cykelplejeprodukter

Dynamic har udviklet produkter rettet mod aktive cyklister i over 30 år. Mærkets innovative karakter demonstreres af det smøremiddel, som virksomheden udviklede sammen med Team Jumbo – Visma: Speed ​​Potion Wax. Andre nøgleprodukter i deres sortiment er Dirt Destroy, Bio Filth Fighter, Lens Love, Slick Wax og Galactic Grease. Alle produkter er udviklet på en bæredygtig måde, mens fokus holdes på at maksimere effektivitet og ydeevne.

Sortimentet af produkter består af rengørings- og smøremidler, montage- og værkstedsartikler samt efterbehandlingsspray og værktøj. Populære værkstedsartikler som montagepasta pro og carbon montagepasta er tilgængelige i værkstedsemballage.

Interesseret i at blive Dynamic-forhandler?

Kontakt vores salgsafdeling via sales@konggaard.dk eller ring på +45 8722 3306

For mere information om Dynamic-produkterne, se www.dynamicbikecare.com

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved