×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
1. november 2022

Konggaard bliver ny distributør af QM Sports Care

Med tilføjelsen af QM Sports Care til vores udvalg af verdens bedste produkter, sætter vi fokus på kroppens velbefindende - kropspleje udviklet med og til de professionelle.
Konggaard bliver ny distributør af QM Sports Care

Siden 2010 har QM Sports Care været "officiel holdleverandør" til det belgiske Wolfpack aka Quickstep – Alpha Vinyl Team. Gennem Konggaards relation til cykelholdet har vi erfaret at QM Sports Care er et Premium-brand inden for sportsplejeprodukter.

Business Manager, Ben Mattheus udtaler: ”Det er med stor stolthed at kunne meddele, at Konggaard og QM Sports Care bliver partnere i Skandinavien. Ikke kun inden for cykelsport, men også i mange andre sportsgrene i Danmark og i hele Skandinavien, vil Konggaard introducere, distribuere og repræsentere QM Sports Care-mærket.”

Hele Skandinavien vil lære de fysiske og mentale fordele ved QM Sports Care’s naturligt fremstillede produkter at kende. Hvert produkt er udviklet og produceret i Belgien, ud fra egne opskrifter og formler. QM-produkterne er sikre i daglig brug, de tilbyder hudbeskyttelse, kropsmuskler en bedre ydeevne og en hurtigere restitution. På grund af udviklingen sammen med professionelle atleter har disse produkter også fordele og løsninger for aktive under træning samt i dagligdagen.

COO ved Konggaard, Christian Poulsen er begejstret for at kunne tilføje QM Sports Care til porteføljen af high-end brands: ”Jeg ser frem til dette samarbejde med Ben Mattheus og QM Sports Care, og i fremtiden kan alle vores kunder, partnere og sponsorerede atleter og sportshold i Skandinavien nyde godt af QM Sports Care-produkterne.”

Læs mere om QM Sports Care hér: konggaard.dk/brands/qm-sports-care

OM KONGGAARD
Konggaard fra Odense (DK) er en high-end cykel- og livsstilsprodukt distributør, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Full Speed Ahead (FSA), Dynamic Bike Care, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Prologo, Wolfpack merchandise, Challenge, UDOG og XTREME.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved