×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

VOYAGE Women Bibshorts

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Vi introducerer VOYAGE Women Bibshorts, indbegrebet af elegance og ydeevne, der er skræddersyet specifikt til kvindelige ryttere. Disse bibshorts er lavet af premium OEKO-TEX®-certificerede materialer...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1300

1.040,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Vi introducerer VOYAGE Women Bibshorts, indbegrebet af elegance og ydeevne, der er skræddersyet specifikt til kvindelige ryttere. Disse bibshorts er lavet af premium OEKO-TEX®-certificerede materialer og udstråler sofistikering og luksus. Designet til kræsne ryttere, der kræver både stil og funktionalitet, vores bibshorts kan prale af uovertruffen komfort og en overdådig blød berøring mod huden. Med laserskårne kanter og silikonegrippere sikrer VOYAGE Bibs en sikker pasform, der forbliver på plads under hele din tur.

Paris-puden af ​​høj kvalitet fra Elastic Interface, et betroet navn i branchen, garanterer overlegen komfort og støtte. Konstrueret med elastiske materialer og et slankt, fladt design, giver disse bibshorts en problemfri ture uden ubehag eller forstyrrelser. Forbedret med åndbare mesh-paneler på bagsiden tilbyder vores bibshorts enestående ventilation, der holder dig kølig og komfortabel, selv under varme vejrforhold. Løft din cykeloplevelsetil ny højder med VOYAGE Bibs – hvor stil møder præstation i perfekt harmoni.

Specifikationer

Varenummer: XWAVOYBIBW

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down