×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz NEOZ Rain Gloves

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Spatz NeoZ er designet til træning og cykelløb i kold regn. De er fuldt vandtætte med tapede og svejsede syninger, på et hidtil uset niveau...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
499

399,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Spatz NeoZ er designet til træning og cykelløb i kold regn. De er fuldt vandtætte med tapede og svejsede syninger, på et hidtil uset niveau af produktionsomkostninger for at holde dine hænder varme.

NeoZ er konstrueret af premium, 4-vejs stretch neopren med et hårdt, vævet ydre lag. De har en blød børstet foring for komfort hele dagen og hjælper med at transportere fugt væk fra din hud. Manchetten er skåret ekstra lang for at hjælpe med at isolere de værdifulde blodkar i dine håndled og sikre, at blodet når dine fingre så varmt, som det burde. NeoZ integreres perfekt med vores Basez2 Base Layers.

Vi har tilføjet seje, gribende epoxygel-gribere på håndfladen for fremragende greb, følelse og fingerfærdighed. Det er vigtigt at mærke stængerne, bremserne og gearskifterne og være i ét med din maskine.

Et reflekterende Spatz Shield-logo på tværs af handskens bagside tilføjer synlighed i trafikken. Den ekstra lange manchet er skåret i en vinkel, så den let kan trækkes af og på, mens den sidder slankt og aero mod dine armvarmere eller jersey.

Hvert panel af neopren har en dedikeret tykkelse for at give dig varme og komfort, præcis hvor du har brug for det.

Der er intet som Spatz NeoZ. Designet gennem en levetid med cykling i al slags vejr.

Specifikationer

Varenummer: SPZ-NEOZ
Vægt: kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down