×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Spatz FASTA Lite Overshoe

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Fasta UCI-lovlige Skoovertræk er udviklet fra utallige timer i sadlen og i samarbejde med flere top atleter; Brownlee Brothers og WorldTour-holdet Alpecin Deceuninck. Hvert panel...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
699

559,20kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Fasta UCI-lovlige Skoovertræk er udviklet fra utallige timer i sadlen og i samarbejde med flere top atleter; Brownlee Brothers og WorldTour-holdet Alpecin Deceuninck. Hvert panel er blevet redesignet, og nye materialer er blevet specificeret for at gøre deres arbejde smukt. Fasta-skoovertrækkene er mere hårdføre, slankere, mere holdbare og mere aerodynamiske end nogen skoovertræk på markedet.

Fokus for det nye design har inkluderet; aerodynamik, varme, spændstighed, sejhed og smidighed. Som sådan er tå-, fod- og ankelområdet hårdt, cordura-beklædt neopren, og benområdet er super smidigt og strækbart 1 mm lycra-belagt neopren. Fasta Lite er ekstremt nemme at tage på og af og er meget modstandsdygtige over for hakker og snit. Der er INGEN fastgørelser på Fasta Lite overtræksskoene. Træk blot overtræksskoen op af benet, tag din cykelsko på og fold derefter tåområdet på Fasta Lite ned over dine sko.

Benområdet er designet til at danne en sømløs overgang mellem dit ben og overtræksskoen. 15 cm silikonetætninger løber lodret ned ad benet for at danne en smidig forening med din hud eller benvarmere/tights. Samlingen mellem tights/benvarmere og overtrækssko er så slank, at det er en udfordring at se, hvor overtræksskoene slutter og benvarmerne begynder...

Som før er hele bundåbningen af Fasta Lite foret med silikone aqua-forsegling for at minimere vandindtrængen og holde skoovertrækkene solidt mod dine cykelsko.

Hvis du har brug for en skoovertræk til cykelløb eller træning i dårligt vejr (og du ikke har brug for en knælængde skoovertræk), er Spatz Fasta Lite den bedste skoovertræk på markedet. Det er en absolut fornøjelse at bruge. Andre mærker har forsøgt at kopiere deres designs, men Spatz forudser, at denne skoovertræk (sammen med Pro Stealth) er mindst 2 år foran alle andre med hensyn til design, materialer, pasform og funktion.

Hvis du vil have det bedste produkt på planeten (og du ikke kræver en knælang skoovertræk), har du fundet det.

STØRRELSE: FASTA LITE ER ET TÆT PASSENDE PRODUKT OG ER DESIGNET TIL AT SIDDE TÆT PÅ BÅDE FØDDER OG BEN. HVIS DU ER I TVIVL, SKAL STØRRELSEN OP FOR AT TILLADE LETTERE TILPASNING!

Specifikationer

Varenummer: SPZ-FAS-SH-1
Vægt: kg

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down