×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu

Blue Blood Jersey

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Willing & Able Blue Blood Jersey er en kortærmet cykeltrøje, der er produceret i de bedste OEKO-TEX® certificerede materialer. Trøjen er det sikre valg for...
Det er ikke muligt at købe dette produkt, da du pt. ikke forhandler det. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan blive forhandler.
eller send en mail til salg@konggaard.dk
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
900

720,00kr.

inkl. moms
ekskl. moms
retur icon
365 dages retur
Vi bytter med et smil op til et år efter modtagelse.
levering icon
1-3 dages levering
Mulighed for levering til Postnord afhentningssted eller hjemmelevering.
+45 87223306
Vi sidder klar hvis du har brug for hjælp
levering icon
1-3 dages levering
Leveres med Postnord til din adresse.
Produktbeskrivelse
specifikationer
datablad

Produktbeskrivelse

Willing & Able Blue Blood Jersey er en kortærmet cykeltrøje, der er produceret i de bedste OEKO-TEX® certificerede materialer. Trøjen er det sikre valg for pris- og kvalitetsbevidste cyklister, der ønsker et klassisk og stilrent look til sommerens cykelture. Cykeltrøjen er udviklet med laserskårne ærmer, der sidder pænt og ryddeligt rundt om overarmen uden at stramme. Lette mesh-paneler på siderne sikrer god åndbarhed, mens det mikroperforerede bryst giver dig god komfort og åndbarhed. Bagpå har trøjen tre baglommer og ender forneden med elastikbånd, der er udstyret med silikone gribere for at holde den på plads.

Specifikationer

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Få det bedste udstyr til din karriere både som entusiastisk amatørrytter eller professionel.

Med samlet flere årtiers erfaring fra cykelbranchen går vi her hos Konggaard ind i branchen med fuld kraft for at være de bedste. Og for at være de bedste, skal vi sælge de absolut bedste produkter på markedet. Derfor finder du ikke andet her på vores side.

Med både ældre og yngre profiler inden for cykelbranchen i Danmark har vi høje ambitioner og gode kontakter til netop dem, der yder den bedste service og producerer det ypperste inden for cykler og tilbehør.
Fabio Jakobsen aka The Flying Dutchman er en verdensklasse sprinter med 8 sejre i 2022 indtil videre. Fabio var udsat for et voldsomt styrt i 2020 som næsten blev fatalt. Han har siden kæmpet sig tilbage på højeste niveau. 6d Sports Nutrition har været med på hele rejsen og støtter ham dagligt i hans vej mod succes.
Shop 6d Sports Nutrition
arrowKonggaard
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved
arrow-down