Konggaard er ny UDOG distributør

Padova, Italien, 28. April 2022 – UDOG, det italienske mærke af premium cykelsko og skotilbehør, offentliggører det nye distributions setup til det skandinaviske marked.

Konggaard er nu ansvarlig for distributionen af UDOG i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

“Som ny distributør at UDOG er KONGGAARD motiveret af den dynamiske og hurtigt udviklende markedssituation og vil yde den bedste support til forhandlernetværket og servicen til forbrugerne.”

sagde Alberto Fonte, UDOG co-founder og CEO.

“UDOG er et upcoming brand med en cool attitude og et dedikeret mindset. Vi ser os selv som UDOG’s og derfor er UDOG-mærket og Konggaard et perfekt match. Vi vil bygge brandet og drive salget i Skandinavien i samarbejde med vores italienske venner.” 

sagde Klaus Nielsen, KONGGAARD CEO.

Om UDOG


UDOG er den modige nye italienske virksomhed, der er født ud fra ideen om Alberto Fonte, tidligere brand manager hos fi’zi:k og salgs- og marketingdirektør hos Pinarello og Kask. Han er en passioneret cykelrytter og ivrig atlet med en ægte kærlighed til sporten. Efter femten år i branchen, hvor han arbejdede for nogle af de mest ikoniske mærker inden for cykelsport, besluttede Alberto at skabe et nyt og unikt mærke. Navnet UDOG står for Underdog, det engelske udtryk, der identificerer en atlet i konkurrence, som populært forventes at tabe, men som alle hepper på og på den rigtige dag kan vinde mod alle odds. The Underdog – UDOG – søger at bevise, at enhver med et ønske om at lykkes, kan nå deres mål i cykling gennem hårdt arbejde, som man kan nå sit mål i livet.
Vi er alle underdogs, UDOG er for os alle.

Om KONGGAARD


Konggaard har i 20 år været leverandør af kvalitets cykeltøj og tilbehør til klubber, virksomheder og cykelbutikker med mærket Xtreme. Fra 1. januar 2022 indtrådte Klaus Nielsen og Christian Poulsen som medejere af Konggaard. Siden da er flere high-end mærker blevet tilføjet og på det seneste UDOG. Flere mærker vil snart blive præsenteret.

KONGGAARD kan kontaktes ved at skrive til: sales@konggaard.dk eller ved at ringe +45 8722 3306

Andre nyheder

Eksklusiv distributør af Dynamic Bike Care!
Konggaard bliver eksklusiv distributøraf Dynamic Bike Care i Skandinavien! High-end...
Kasper Würtz Schmidt – ny mand ved Konggaard ApS
Konggaard har en ambition om at yde 1. klasses kundeservice....
Konggaard er ny UDOG distributør
Padova, Italien, 28. April 2022 – UDOG, det italienske mærke af...