Konggaard bliver ny FSA-distributør for Danmark og Norge

KONGGAARD og FSA annoncerer officielt deres nye distributionsaftale. Fra 1. april 2022 bliver KONGGAARD ny FSA-distributør for Danmark og Norge, hvilket styrker salgsnetværket på et stærkt marked.

Takket være denne strategiske aftale vil KONGGAARD garantere et mere fokuseret udvalg af FSA-produkter til det danske og norske marked: “Det er det rigtige tidspunkt for FSA at få mere fokus på salg og service. Vi er glade for at tilføje en stærk partner til FSA-distribution i Danmark og Norge; KONGGAARD er den rette partner, der vil hjælpe os med at nå den succes, som vores brand fortjener”.

sagde Edoardo Girardi, FSA-VISION General Manager.

Hos KONGGAARD ønsker vi kun at føre high-end produkter, og derfor passer FSA rigtig godt ind i vores portefølje. FSA er et meget anerkendt brand, og vi er stolte over at kunne promovere og levere produkterne til alle vores kunder. Som FSA Service Center for Danmark og Norge ønsker vi at give kunderne en følelse af troværdighed og tillid til FSA brandet. Vi ser frem til samarbejdet med FSA

sagde Klaus Nielsen, KONGGAARD CEO.

KONGGAARD som servicecenter vil også være den tekniske reference for FSA-produkter, der kommer fra OE-markedet.

KONGGAARD kan kontaktes ved at skrive til: service@konggaard.dk eller ringe på +45 8722 3306

Om FSA


Full Speed ​​Ahead (FSA) producerer cykelkomponenter i verdensklasse til landevejscykling, gravel og mountainbike, og vi støtter mange af verdens førende landevejs- og mountainbikehold.

Vores historie inden for sporten og vores arv inden for innovation, design og produktion er vigtig for os. Vi er stolte af konstant at investere i vores produktsortiment og sikre, at vi leverer de allerbedste komponenter – til både professionelle og entusiastiske ryttere.

Vi sponsorerer ikke blot hold og atleter i verdensklasse, vi arbejder ekstremt tæt med dem og bruger deres ekspertise og feedback til at hjælpe os med at udvikle den næste serie af produkter. Dette kombineret med vores passion, engagement i innovativt design, forskning og udvikling og materialer/fremstillingsprocesser sikrer, at vi leverer teknisk overlegne komponenter, der giver den ultimative ydeevne, som ryttere efterspørger, og alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Andre nyheder

Eksklusiv distributør af Dynamic Bike Care!
Konggaard bliver eksklusiv distributøraf Dynamic Bike Care i Skandinavien! High-end...
Kasper Würtz Schmidt – ny mand ved Konggaard ApS
Konggaard har en ambition om at yde 1. klasses kundeservice....
Konggaard er ny UDOG distributør
Padova, Italien, 28. April 2022 – UDOG, det italienske mærke af...