×
logo-hvidlogo-sort
Skjul vejl. udsalgspriser
Menu
logo-sort
Menu
21. maj 2024

Nyhed: Ny signing til Team Konggaard

Fra 1. maj er Rasmus Guldhammer blevet en del af Konggaard ApS
Nyhed: Ny signing til Team Konggaard

Efter 3 års fravær vender den tidligere professionelle cykelrytter Rasmus Guldhammer tilbage til cykelverden som Account Manager for Konggaard ApS.

Hos Konggaard er der fuld fart over feltet og derfor har det været nødvendigt at finde en ekstra kollega. Valget er faldet på den tidligere top-cykelrytter; Rasmus Guldhammer. Han siger selv:

"Jeg glæder mig meget til at kombinere job og passion, til at være med i den spændende udvikling Konggaard er i gang med. Det bliver rigtig godt at komme tilbage til cykelmiljøet og glæder mig til at møde en masse mennesker med samme lidenskab.

Efter 4 års erfaring og uddannelse indenfor salg i byggebranchen, så føler jeg at jeg endelig er landet det rette sted. Det er super fede produkter og et fedt set-up vi har hos Konggaard. Jeg glæder mig til at komme ud på landevejen, hilse på folkene i butikker og i klubberne."

Som tidligere cykelrytter kommer Rasmus med en masse knowhow indenfor cykelbranchen, og glæder sig til at dele ud af sine erfaringer og viden om produkterne. Rasmus stoppede efter 21 år som cykelrytter, heraf 12 som Professionel. Med 7 Danske mesterskaber, 25 sejre i ind- og udland er det en erfaren herre der kommer ind i firmaet.

Team Palmares:
2008: Team Designa Køkken
2009: Team Capinordic
2010: HTC-Highroad
2011: Team Concordia
2012: Christina Watches-Onfone
2013: Team TreFor-Blue Water
2014: Team TreFor-Blue Water
2014: Stagiaire hos Tinkoff-Saxo
2015: Team Cult Energy
2016: Team Stölting
2017: Team VeloConcept
2018: Team Virtu Cycling
2019: Team Waoo

"Hos Konggaard er det med stor forventning og glæde at introducere den nye signing. En profil med den erfaring Rasmus har, hænger ikke på træerne. For os hos Konggaard, er det af stor betydning, at vi er eksperter og vi ved hvad vi taler om. Vores kunder og leverandører forventer kun det bedste", udtaler COO og partner, Christian Poulsen.

Kontakt Rasmus på:
Email: rasmus@konggaard.dk
Phone: +45 22643322


Konggaard ApS
Pottemagervej 5 7100 Vejle
https://konggaard.dk/

OM KONGGAARD
Konggaard fra Odense (DK) er en high-end cykel- og livsstilsprodukt distributør, vi er distributør af mærker som; Factor, Black Inc., Spatzwear, FSA, Prologo, Willing Able, 6d Sports Nutrition, QM Sports Care, Wolfpack merchandise, Challenge, UDOG og Xtreme Teamwear.

Del artikel:
Facebook
Linkedin
Twitter
XTREME har cykeltøj til den skarpe supermotionist og den uprøvede nybegynder. Alt er dansk designet og italiensk produceret. Vi går op i detaljerne og ønsker kun at oplevelsen på cyklen skal blive bedst mulig - god tur!
Shop Xtreme
CTA icon
kortlogoer
Konggaard ApS 2022 © All rights reserved